Tervetuloa lueskelemaan Must-Be Odessa eli Tessan kuulumisia. Tähän blogiin yritän kirjoitella suht säännöllisesti kuinka neidin harrastukset edistyvät ja muutenkin kuulumisia. Näyttelyarvostelut löytyvät myös omasta paikastaan ja kuviakin on muutama, jos niitä haluaa katsella.

Tessa on reilun vuoden ikäinen irlanninterrierinarttu, joka on erittäin aktiivinen kaveri. Noin vuosi sitten pääsiäisenä kävin hakemassa neidin kotiin Kuopiosta. Kulunut vuosi on mennyt nopeasti, välillä kiroten neidin tekemiä tuhotöitä. Tessan kanssa harrastetaan pitkiä metsälenkkejä vähintään 2-3 kertaa viikossa. Yleensä mukana on velipoika Veeti, joka asuu myös täälläpäin. Lähistöllä on myös useampia muita nuoria irskejä, joista saa yleensä jouksu- ja leikkiseuraa lenkeille. Kotona painiseurana on 10-vuotias Taro-käppänä, joka pysyy yllättävän hyvin nuoren neidin vauhdissa mukana.

Viime syksynä Tessa kävi pentukurssin, jossa harjoiteltiin tokon alkeita ja arkitottelevaisuutta. Viikko sitten aloitimme tokon jatkokurssin, tavoitteena pääsy jossain vaiheessa myös kisakentille. Huomenna on agilityn yhteistyötesti - se on laji, joka sopisi Tessalle kuin nenä päähän. Vauhtia riittää ja ketteryys pääsee oikeuksiinsa. Toivottavasti perustottelevaisuutta löytyy huomenna sen verran, että pääsemme johonkin ryhmään mukaan.