Tänään on vuorokausia täynnä 58 ensimmäisestä siemennyksestä ja Tessa-rouva on erittäin rauhallinen ja tyyni. Ei tietoakaan synnytyksen aloittamisesta. 

Lämpöjä on mittailtu viikon verran, että tiedetään missä mennään. Keskiviikkona/torstaina lämmöt kävivät jo lähellä 37 (37,3 alimmillaan), mutta nousivat taas lähelle 38 torstai-iltana. Koko ajan rouva on ollut eritääin hyvinvoiva ja leikkisä. Ruoka maittaa erittäin hyvin, kuten koko tiineyden ajan ja ulkolenkitkin sopivat Tessalle paremmin näin sateisella kelillä kuin Tarolle.

Keskiviikkona käytiin röntgenkuvissa, jotta tiedettäisiin montaako pentua voidaan odottaa synnytyksen alkaessa. Ainakin 4 kalloa kuvista löydettiin - melkoiselta sekamelskalta sikinsokin olevat selkärangat näyttivät - mahdollisesti myös viideskin pentu siellä voisi olla.

Pentulaatikko kasattiin tiistaina ja siellä ollaan käyty muutamaan otteeseen jo petailemassa. Viikonloppu otetaan rauhallisesti - pitkästä aikaa!! - ja oleillaan vaan kotosalla. Saapahan samalla tehtyä pitkään rästissä olleita hommia täälläkin.