Aika menee nopeasti, kun noita tenavia katselee! Uskomatonta, että niiden syntymästä on jo melkein neljä kokonaista viikkoa. Viimeisten parin päivän aikana on vauhti kiihtynyt kunnolla. Hyökkäysharjoituksia tehdään jo vauhdilla ja sisarukset pitävät jo melkoisia painiotteluita keskenään. Mammakin on joutunut riepottelun uhriksi - uskomattoman rauhallisesti Tessa ottaa korvissa roikkuvat pienokaiset. Kuvia ja yksi videonpätkäkin on nyt lisättu galleriaan.

Ruokailua on nyt harjoiteltu viikon verran - mamman maitobaari on kuitenkin vielä avoinna ja se kelpaa vaaveille kiinteää ruokaa paremmin. Pikkuhiljaa mamman ruokaa on jo alettu vähentämään ja pentujen kiinteän ruoan osuutta kasvattamaan. Välillä ruokailu on kuitenkin melkoista puurossa uimista!

981601.jpg

Leikkiminen on kasvattanut selvästi osuuttaan pentujen valveilla oloajasta. Äänijänteitä on myös harjoiteltu ja välillä laatikossa komennetaan oikein kunnolla. Pennuilla ei ole vielä hampaita, joten repiminen ja riepottaminen on vielä ollut täysin sallittua. Ekat hampaat alkaa jo tuntua ikenissä, joten eiköhän leikkikaverit ala pian sanoa kuuluvaa vastalausetta repimiselle. Tasapainokin on parantunut selvästi kaikilla ja vauhti on sitä myötä kasvanut melkoiseksi laatikossa. Ensimmäisiä seisontaharjoituksia on tehty pöydällä ja eiköhän tässä viikon aikana saada tännekin päivitettyä muutama poseerauskuva pentusista.