Launtaina oli Suomen Irlanninterrierit ry:n erikoisnäyttely Hyvinkäällä, Uudenmaan Maaseutuopistolla. Paikka olikin mitä mainioin näyttelyn järjestämiseen ja sääkin oli lopulta hyvä, vaikka säätiedoitukset enteilivät koko päiväksi sadetta. Aurinkoa ei juuri nähty, mutta sade pysyi onneksi poissa muutamaa pientä kuuroa lukuunottamatta.

Tuomarina oli suomalainen Marja Salminen (Porrigito Norwichin- ja Norfolkinterrierit) ja paikalle oli saapunut reilu kaksikymmentä irlanninterrieriä. Meiltä mukana oli Tessa valioluokassa ja Armi junioiriluokassa. Kiitokset Saaralle Armin lainaamisesta mukaan. Armi esiintyikin hienosti, vaikka tytöllä olikin alkanut juuri viikolla ensimmäinen juoksu. Armi jatkoi hienoja esityksiään ja sai laatumaininnan ERInomainen ja voitti hieman yllätyksekseni myös junioriluokan!

Tessa oli myös ilmoitettu mukaan - tosin Tessan kanssa ei ollut mitään menestysodotuksia, hyvä kun jaksoin hieman rouvaa trimmata vuosittaiseen näyttelyesiintymiseen. Tessa sai myös hyvän arvostelun ja oli valioluokan 4 - siis sama sijoitus kuin viime vuonnakin!

Paras narttu -luokassa Armi sijoittui kahden valiokoiran jälkeen kolmanneksi ja sai kolmannen sertinsä. Tyttö on napannut nyt sertin jokaisesta näyttelystä, johon on osallistunut! Paras narttu ja näyttelyn VSP oli Tschokkisen Jetan Fardarrigh Xtra Sec ja ROP Fardarrigh Zero Tolerance.

Näyttelyn jälkeen ehdin hieman jutella tuttujen kanssa. Kiitokset brunssista ja seurasta - mä lupaan panostaa ensi vuonna hieman enemmän! Loppupäivä menikin glennien erikoisnäyttelyn avosteluja kirjoittaessa.

Syksyllä onkin sitten luvassa hieman hiljaisempaa eloa näyttelyiden suhteen - Piitu saattaa pyörähtää muutamassa näyttelyssä ja eiköhän Messarin Voittaja-näyttelyyn yritetä saada jonkinlainen edustus kasaan.