Reiska
eli Devilish Acrobat oli omistajansa Marin kanssa edustamassa irskiyhdistystä canicrossin SM-joukkuekisassa viime sunnuntaina. Hienosti olivat edustaneetkin, vaikka joukkue ei mitalisijoille päässytkään. Irskiyhdistykseltä oli mukana kaksi eri joukkuetta, 3 koirakkoa molemmissa. Marin ja Reiskan aika oli kolmanneksi nopein irskikoirakoista ja nopein oman joukkueen suorituksista. Red Runners-joukkue oli 6. ja Racing Red-joukkue 17. 23 joukkueen joukossa. Ensi vuonna sitten sinne mitalikorokkeelle - ja miksei vielä parillakin joukkueella! Onnittelut kaikille mukana olleille hienoista suorituksista. Tulokset löytyvät täältä sekä lauantain yksilökisan että sunnuntain joukkuekisan osalta ja Laurenin Markun ottamat kisakuvat täältä.

2005959.jpg
Mari ja Reiska reitin varrella. (kuva: Markku Lauren)

Mari kertoi harjoitusten jääneen melko vähiin, mutta selvästi uusi, molemmille sopiva harrastus on löytynyt. Reiska oli yllättänyt tottelevaisuudellaan kisan aikana - ei muuta kuin lisää harjoitusta ja tähtäimeen ensi vuoden yksilö SM-kisat!

Muitakin sukulaisia oli mukana kisaamassa - Tessan puolisisko Neffe ja Martta kisasivat Marin ja Reiskan kanssa samassa joukkueessa. Tiina oli lainannut Ossin eli Tessan veljen Laurenin Markulle, joka kisasi jo edellisenä päivänä yksilökisassa oman koiran Nellin kanssa.

2005998.jpg
Martta ja Neffe odottamassa lähtöä. (kuva: Markku Laurén)

2006005.jpg
Markku ja Ossi. (kuva: Tiina Vuorinen)