Pikainen päivitys pentukuvia ja kuulumisia blogiin - niitä on jo keritty kyselemään! Töissä välitilinpäätös ja sen raportointi pörssiyhtiön aikataululla vie vapaa-ajasta enemmänkin tunteja, joten illat ovat melko lyhyitä kotona - ja puuhaa riittää...

Pennut voivat edelleen mainiosti ja kasvavat hurjaa vauhtia - osa huitelee jo yli 800 gramman painoissa ja pikkutirrikin on jo yli 450 grammaa! Nyt pennut jo erottaa värin ja olemuksen perusteella hyvin toisistaan eli kynsilakkamerkit alkavat olla jo melkein turhia. Helpottaa kuitenkin varmistusta, kuka on kukin. Edleen pari tytsyä vailla nimiä - ei ehdi seuraamaan niin tarkkaan pentulaatikon reinalla, että näkisi minkä näköiset nimet niille sopisi. Mutta tässä niitä kuvia:
1968865.jpg
Koko pesue reilun viikon ikäisinä su 5.10. / The litter about one week old on Su Oct 5th

1968862.jpg
Tiivis tunnelma / Intensity

1968872.jpg
Köllöttelyä ruokailun jälkeen 6.10. /Relaxing after a meal on Oct 6th

1968879.jpg
Mintsu ja "pystyt korvat"... / Mintsu and "upright ears"...

1968895.jpg
Pari mustaa nassua /A couple of black faces

1968901.jpg
Pesue tiistaina illalla / Whole bunch on Tuesday evening

Loppuviikosta pitäisi silmienkin alkaa aukeamaan ja eiköhän liikkumistakin laetan jo harrastamaan viikonloppuna enemmän. Lisää kuvia ja kuulumisia taas loppuviikosta - silloin on jo työkiireetkin helpottaneet... Viikonloppuna on myös tarkoitus päättää lopulta viralliset nimet pienokaisille ja laittaa rekisteröinti alkulle - astutustodistuskin on kuulemma laitettu tänään postiin allekirjoituksen kera. Kennelliitto kertoo sivuillaan, että ruuhkat on jo purettu, joten paperit pitäisi pennuille saada viikon toimitusajalla. Saa nähdä saadaanko muka paperit ennen sirutusta, joka on jo alustavasti sovittu muutaman viikon päähän - tuon aikataulun mukaan helposti, mutta jotenkin epäilen... Pianhan se nähdään!