Viime sunnuntaina otetut seisontakuvat on nyt päivitetty pentujen omille sivuille. Tontun kuva vielä puuttuu, mutta sekin sinne päivitetään mahdollisimman pian.

Meillä on hiljentynyt kovasti viikonlopun jälkeen - kotona on enää Sisi, joka sekin suuntaa huomenna kohti Keski-Suomea ja uutta kotia. Melkoinen vilpertti se onkin ollut, kun se on yksinään reikkunut kotona Tessan ja Taron riemuksi tai riesaksi... Eilen kynsiä leikatessa huomasin, että tyttönen on onnistuntu jossain leikin tuoksinnassa repäisemään yhden kynnen puoliksi poikki juuresta asti. Mutta eipä tuo leikkeihin tai tarmokkuuteen ole mitenkään vaikuttanut. Lenkeillä tiitiäinen menee isompien perässä - kiva kun tuli lunta, niin uskaltaa pitää pennun vapaana lenkeillä, kun sen näkee! Parina iltana ja aamuna ollaan harjoiteltu myös remmissä kulkemista ja senkin sujuu jo kuin vanhalta tekijältä. Parina ekana päivänä osa lenkistä mentiin sylikoirana, mutta nyt mennään reteesti jo koko matka maassa!

Pennuilla on aktiivisia omistajia - parilla pennulla on jo omat blogit, joista kuulumisia pääsee seuraamaan! Käykääpä kurkistamassa, mitä Borikselle ja Sindille kuuluu.