Viikonloppuna oli Messukeskuksessa Helsingissä näyttelyvuoden huipentuma eli Voittaja-2008 näyttely. Koiria oli mukana viikonlopuna yli 8500 kisaamassa Voittaja- ja Juniorivoittaja -titteleistä. Irskit arvosteltiin muun terrieriryhmän tavoin lauantaina ja tuomarina oli ruotsalainen Karl-Erik Johansson. Irskejä oli ilmoitettu paikalle hiumat 17 kappaletta. Muutaman poisjäännin jälkeen paikalle oli saapunut 13 kappaletta.

Junnutittelit jäivät hienosti Suomeen - nartuissa tittelin vei hienosti uransa aloittanut Armi Saaran esittämänä! Onnitteluja vielä tätäkin kautta Saaralle Armin loistavasta menestyksestä. Ensi vuonna jatketaan tästä, mihin tänä vuonna jäätiin. Piitukin oli ilmoitettu, mutta parin viikon takaisen operaation jäljiltä jäi kotiin AD-säännösten takia, vaikka periaatteessa jo kunnossa onkin. Uroksissa tittelin nappasi myös hienosti näyttelyuransa aloittanut Jackpot Vintage Viggo, joka oli myös ROP-juniori. Molemmille junnuovoittajille myös vara-sertit.

Aikuisten tittelit menivätkin sitten Ruotsiin MerryMac-kenneliin - ROP-koira oli MerryMac Absolute ja VSP MerrmyMac Sugar'n Spice. Molemmille ruotsalaisille myös sertit. Kokonaistulokset irskien osalta löytyvät täältä. Kasvattajaryhmiä esitettiin yksi, Karamell-IN, joka sai KP:n ja oli siten ROP-ryhmä. Ryhmissäkin tuli sijoitus hienosti BIS2:ksi.