Viikonloppuna oli useampi meidän poppoon koira kehissä. Sää ainakin suosi lauantaina Somerolla ja sunnuntaina Hollolassa.

Lauantaina startattiin Sailan, Milan ja Reean kanssa kohti Someron ryhmänäyttelyä. Mila oli ilmoitettu pentuluokkaan ja Reea lähti turistiksi haistelemaan näyttelyilmapiiriä. Tekee sille oikein hyvää matkata hieman ilman isompien koirien tukea ja turvaa. Nyt oli kuitenkin leikkikaveri mukana, joten aivan yksin ei tarvinnut matkassa olla. Reiska A-pentueesta oli myös ilmoitettu näyttelyyn ja olin sen luvannut esittää.

Tuomariksi oli vaihtunut Paula Heikkinen-Lehkonen (Wolfheart-kettuterrierit), joka tunnetusta kirjoituttaa pitkät arvostelut ja käyttää laajaa skaalaa arvioinneissaan. Irskejä oli ilmoitettu paikalle 6 - 2 narttupentua, 3 urosta ja yksi narttu. Molemmat pennut saivat KP:n ja ykköseksi valittiin erinomaisella arvostelulla Virosta tuotu Champion's Family Dauria eli Nami. Tämä oli Namin toinen kerta ROP-pentuna, joten hyvin on näyttelyura lähtenyt käyntiin. Onnittelu Susannalle! :) Mila sai myös erittäin hyvän arvostelun huolimatta siitä, että se oli vedetty pohjavillalle viikkoa aikaisemmin. Korvatkin olivat oikein hyvin siihen verrattuna, miltä ne näyttivät viikko sitten. Olin jo aivan varma, että niistä korvista ei saada mitään aikaiseksi. Reiska sai H:n, arvostelu oli kuitenkin ihan hyvä. Vilkas ja iloinen kaveri ei oikein malttanut seisoa ja liikkeet menivät peitsiksi suurimman osan aikaa, jonka luulisin vaikuttaneen eniten arvosteluun.

Lauantaina oli myös B-pentueen Sisi ensimmäisessä näyttelyssään Äänekoskella. Hienosti aloitti Sisikin uransa - KP ja ROP-pentu. Onnittelut Marille Keuruulle! Äänekoskella toisena irskinä oli Puolasta tuotu Herra Hiski Machagony eli Zurek.

Sunnuntaina sitten startattiin aamusta heti Reean kanssa kahdestaan kohti Hollolan pentunäyttelyä. Reea oli ainoa irski kehässä, jossa tuomarina oli Juha Palosaari (Starring kettuterrierit ja westiet). Reean arvostelu oli kerrassaan hieno ja tuloksena KP ROP:n kera. Pitkä päivä ei haitannut pikkulikkaa, vaan neiti jaksoi vielä tsempata iltapäivällä ryhmissä sijoittuen hienosti ryhmän kolmanneksi. Kiitokset kehänlaidalle lihapullasta, kun omat namit loppuivat. Silmänisku Ryhmäkehässä neljänneksi sijoittui norfolkinterrieri Donuts Nachoman - onnittelut myös Piialle hyvästä menestyksestä!


Väsynyt näyttelytähti

Kiitokset Somerolla olleelle porukalle tosi hauskasta päivästä! Riikalle onnittelut Vinskin ekasta ROPista ja toisesta sertistä sekä Kirsille Impin valioitumisesta vielä tätäkin kautta! Myös Hollolan kehänlaidalle terveiset - airiksen omistajalle ja aussien ja skotin taustajoukoille!