"Pennut" ovat käyneet nyt kaikki näyttelyissä. Devilish Avalanche eli Papu ja Devilish Acrobat eli Reiska kävivät pääsiäisenä Kokemäellä Pekka Teinin arvioitavana. Siellä Papu sai KP:N ja valittiin ROP-pennuksi. Reiska sai myös hyvän arvostelun, vaikka jäikin ilman KP:ta. VSP-pennuksi valittiin KP:n kera Jackpot Vintage Viggo. Papun ja Reiskan arvostelut löytyvät täältä.

Seuraava koitos oli Jyväskylän KV näyttely, jossa mukana oli pentuluokassa Devilish And Agile eli Piitu ja Papu sekä urosten valioluokassa Coolaney Under Cover eli Hunter. Piitu ja Papu saivat molemmat KP:n ja ROP-koiraksi valittiin Piitu. Tuomari piti molemmista pennuista ja sanoi valinneensa ykköseksi Piitun sen parempien ja valmiimpien liikkeiden takia. Hännän kanto oli taas Papulla parempi. Huntti oli valioluokan toinen ERIllä ja jäi PU-kehässä ilman sijoitusta - käytännässä viidenneksi paras uros.

Tampereen pentunäyttelyyn 17.5. saatiin sitten koko pentue kasaan viettämään 8 kk synttäreitään ja lisäksi pari kilpakumppania uroksille Jackpotin V-pentueesta. Harvoin on nähty 7 irskipentua samassa näyttelyssä. Tuomarina oli Satu Stenroos, No Copyright -cairnterrierit. Devilish Abracadabra eli Ramses valittiin ROP-pennuksi ja Piitu VSP-pennuksi erinomaisin arvosteluin.


1677683.jpg
Devilish Abracadabra ROP ja Devilish And Agile VSP. (kuva: Fanny Larsen)

Papulle myös KP ja PEK2. Reiska uroksissa PEK3 ilman KP:ta, sama sijoitus myös Armille nartuissa. Urosten PEK2 meni Jackpot Vintage Viggolle KP:n kera ja Jackpot Vigorous Velvet oli PEK4. Kasvattajaryhmässä mukana olivat Ramses, Reiska, Papu ja Piitu ja se arvioitiin KP:n arvoiseksi ja näin ollen myös ROP-ryhmäksi. Ryhmäkehässä kasvattajaryhmät arvosteli Juha Palosaari, Starring kettu- ja valkoinen länsiylämaanterrierit. Kaikki "pennut" käyttäytyivät siivosti myös ryhmäkehässä ja ryhmä sijoittuikin hienosti BIS4:seksi ja mukana olleille pennuille kotiin viemisiksi pienet ruokasäkit.

1677687.jpg
D. Abracadabra, D. Acrobat, D. Avalanche ja D. And Agile
ROP- ja BIS4-kasvattajaryhmä (kuva: Fanny Larsen)

Tuhannet kiitokset kaikille kasvattien omistajille, että tulitte paikanpäälle!! Nyt jäädään odottelemaan virallisia näyttelydebyyttejä - toivottavasti kaikki tulevat näytille jossain vaiheessa. Tämänkin näyttelyn arvostelut löytyvät täältä.