Tänään olin turistina Ypäjällä kaikkien rotujen näyttelyssä, johon oli ilmoitettu 3 irskiä. Uroksia oli yksi, Quiet Riot Big Boss eli Arttu, joka tuli paikalle Tampereelta. Narttuja oli kaksi, Armi junnuluokassa ja saksantuonti Irish Swatje vom Haseland eli Maija nuorten luokassa. Tuomari muuttui taas kerran ilmoitetusta, tällä kertaa tuomarina toimi Lilian Hanniste Virosta.

Armi esiintyi jälleen hienosti ja voitti junnuluokan ERIllä. Kun Maija sai EH:n, oli Armi myös paras narttu ja sai toisen sertinsä. Arttu esiintyi myös hienosti ja sai ERIn ollen myös paras uros ja saaden ensimmäisen sertinsä. Onnittelut Hannelelle ja Tarjalle! ROP-kehässä Armi vei lopulta pidemmän korren ja oli hieman yllättäen myös ROP. Arvostelu löytyy tuttuun tapaan täältä.

Huntti oli viime viikolla sunnuntaina Oulun kaikkien rotujen näyttelyssä VSP hyvällä arvostelulla. ROP-koiraksi amerikkalainen kettuterrierikasvattaja Michael Buckley valitsi juuri 9 kuukautta täyttäneen Rufus Walkie Talkien eli Orlan, joka avasi näin hienosti virallisen näyttelyuransa. Onnittelut vielä näin netin kautta Maaritille ja Geoffille!