Perjantaina suunnattiin Ärjyn nokka kohti etelää ja Pärnua. Matkassa mukana 5 koiraa ja kaksi henkilöä matkatavaroineen, joten tunnelma oli mukavan tiivis! Tarkempi matkaselostus tulossa jossain vaiheessa...

Irskikehässä koiria mukana 8 - 3 junnua (1+2) ja 5 valioluokan koiraa. Mila aloitti meidän porukan suoritukset. Juuri perjantaina 9 kuukautta täyttänyt tyttönen esiintyi todella mallikkaasti ja valittiin ROP-junioriksi junnusertin kera. Pitääköhän lähteä kokeilemaan niitä paria muuta vielä syksymmällä...?

Huntti oli seuraavana vuorossa ja esiintyikin varmasti, mutta jäi lopulta kakkoseksi latvialaiselle, Venäjältä tuodulle koiralle Richli Red Hat Trick. Tuliaisina siis PU2 sijoitus varaCACIBin kera.

Tessa kiskaistiin kehään suoraan häkistä yhtään valmistelematta ja rouva olikin sateisessa säässä erittäin temperamenttinen ja reipas - kertaakaan aikaisemmin se ei ole ollut noin energinen kehässä. Se hoiti esiintymisen täysin itse ja vei lopulta koko potin olemalla ROP-koira sertin ja CACIBin kera ja valioitui samalla myös Viron valioksi. Mila vielä yllättä paras narttu-kehässä sijoittumalla PN3:ksi - ei hassumpi reissu tuloksellisesti siis. Kokonaistulokset päivitellään jossain vaiheessa tänne.