FIN Elokuun alkupuolella pyörähdettiin Reppanan kanssa Kuopiossa kolmen päivän Sawo Showssa. Tosin Reppana kehässä vain lauantaina, sunnuntaina sain handlata Tontun. Sorsasalon ravitrata oli melkoine pätsi, kun aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja lämpöä oli se reilu 30. Tonttu aloitti kolmen päivän putken perjantaina olemalla VSP sertin ja CACIBin kera. Lauantaina Reppana oli PN2 ja sai sertin ja varaCACIBin, joka vahvistuu CACIBiksi. Tonttu hienosti PN4. Sunnuntaina Tonttu oli jo melko väsy ja lauantaina alkanut juoksukin näkyi koko viikonlopun esiintymisessä. Kuitenkin ERI, mutta ei sijoitusta PN-luokassa. Nyt sitten odotellaan kahden vuoden ikää ja sitten sen valiosertin metsästykseen. Kiitokset Kuopio porukalle jälleen todella mukavasta viikonlopusta ja maukkaista tarjoiluista!

Reppanan kanssa piipahdettiin viime viikonloppuna taas Tallinnassa, seuraksi saatiin Tanja Viggon ja Wintryn kanssa. Kehänlaidalla nähtiin lauantaina tuttuja, harmi ettei ehditty turisemaan pidempään. Lauantaina Viggo oli ROP-koira sertin ja CACIBin kera ja valioitui samalla Viron ja Baltion valioksi. JA CACIB oli viimeimen inttivalionarvoon vaadittava CACIB, joten nyt vain odottelemaan C.I.B:n vahvistamista. Onnittelut Tanjalle ja kasvattajille! Reppana VSP ja CACIB, sertiä se ei Viron junnuvaliona saa ottaa vastaan ennen kuin on kaksi vuotta tullut täyteen. Wintry VSP-junnu ja ensimmäinen junnuserti. ROP-junnu ja PU2 oli Fardarrigh Cutting Edge eli Reima, joka sai kolmannen junnusertinsä ja siis uusi Viron junnuvalio. Onnittelut taustajoukoille! Sunnuntaina oltiinkin sitten "omalla" porukalla, järjestestyskin sama kuin lauantaina.

Tässä se sitten olikin tmän vuoden osalta, katsellaan jaksetaanko näytellä loppuvuodesta. Reppana odottelee sitä kahden vuoden täyttymistä ennen sertin metsästyksen jatkumista. Tessan kanssa on nyt viikonloppuna edessä irskien mejämestaruuskoe Hyvinkäällä. Kovinkaan suuria odotuksia ei ole, jospa sieltä jonkinlainen tulos saataisiin edes aikaiseksi. Sen jälkeen vielä rutistus Tampereen ryhmänäyttelyiden järjestelyissä ja sitten onkin pitkästä aikaa tyhjää kalenterissa viikonlopun kohdalla...

ENG Reea has been toa couple of shows after the Specialty. In the beginning of this month we visited Kuopio. Tonttu was in the ring on all three days, BOS on Friday with CAC and CACIB and BB4 on Saturday. The hot & humid weather took the best of her by the Sunday and to top it all, she started bleeding on Saturday which also effected her ring behavior. Reea was in the ring on Saturday and was BB2 with CAC and resCACIB which will be confirmed. Big thanks for folks in Kuopio for a nice weekend once again and tasty food!

Last weekend I popped was in Tallinn, Estonia with Reea. Tanja came along with Viggo and Wintry. By the ring we met lots of familiar faces, thanks for the company! Viggo was BOB both days, finishing his Estonian and Baltic champion title on Saturday and getting the finnishing CACIB for C.I.B-title as well. Congrats to Tanja and breeders. Reea was BOS with CACIB and Wintry BB2 with junCAC both days. Saturday Fardarrigh Cutting Edge aka Reima was in BD2 with third junCAC and finished his Estonian Juniorchampion title. Congrats to all parties concerned!

This is it for the most part this year, we'll see if we have the energy to show again this year. Reea is waiting to turn to and then start hunting the finishing CAC. With Tessa we have one more tracking trial this coming weekend, no high hopes, happy to get some kind of a result. After that a busy weekend organizing couple of group shows here in Tampere and after that finally some free space in the calender...