Laitetaanpa nämäkin tähän, vaikka tulokset ovatkin nähtävissä KoiraNetissä. Tessa kävi lääkärillä kiirastorstaina ja samalla tehtiin sitten useampi operaatio, kun rouva kerran nukutettiin. Varsinainen asia oli viralliset lonkka- ja kyynärkuvat ja siinä samalla sitten putsattiin suu ja poistettiin selässä ollut rasvapatti. Patti ei ollut peukalonpäätä suurempi, mutta tikkejä taisi tulla melkein 10 kuitenkin. Ne eivät kuitenkaan menoa haitanneet ja pääsiäisenä paineltiinkin jo lumisessa metsässä. Hampaat olivat suhteellisen puhtaat, mutta putsattiin ne nyt kuitenkin kun kerran oli tilaisuus. Muuten hammaskalustoa kehuttiin hyvässä kunnossa olevaksi.

Lonkka- ja kyynärkuvien tuloksia odoteltiin useampi viikko takaisin Kennelliitosta. Kuvannut lääkäri arvioi lonkat A:ksi tai B:ksi ja ne tulivatkin hienosti A:na takaisin. Kyynärissä kuvannut lääkäri ei nähnyt mitään muutoksia, mutta Kennelliiton lausuja löysi toisesta muutoksia ja arvioi vasemman kyynärän 1:ksi ja oikean 0:ksi.

Huntti on myös kuvattu ja tutkittu lonkkien, kyynärien ja polvien osalta. Nämä tehtiin jo tammikuussa, mutta Kennelliiton hitaan ulkomaalaisten koirien rekisteröinnin takia tuloksia ei ole vielä postiluukusta tipahtanut. Soittelin kuitenkin Kennelliittoon ja kuvat on lausuttu - lonkat A/A, kyynärät ja polvet 0/0!