Ensimmäiset päivät pentujen syntymän jälkeen ovat olleet mukavan rauhallisia - Tessa hoitaa pennut loistavasti, kuten viimekin vuonna, jolloin minulle ei jää tehtäväksi kuin pentujen punnitseminen pari kertaa päivässä. Laatikossa on melko rauhallista, välillä vain kuuluu maiskutus, kun pienet ruokailevat.

1953309.jpg
6 pentua 3 päivän ikäisenä

Tessa viihtyi pentulaatikossa käytännöllisesti ensimmäisten kolmen vuorokauden aikana koko ajan - onneksi lenkille se lähti ilman suurempia pakottamisia, mutta kotiin oli kiire melko nopeasti. Tähän mennessä ollaankin tehty vain pieniä pissilenkkejä - tänään käytiin jo hieman pidemmällä lenkillä, kun rouvaa selvästi huvitti hieman verrytellä. Eilen Tessa tuli illalla ensimmäistä kertaa pidemmäksi aikaa pois pentujen luota - arveli, että kyllä ne hetken osaavat olla jo nyt itsekseenkin.

1953313.jpg
Ruokahetki


Ruoka maittaa sekä mammalle että pennuille - pennut ovatkin kasvattaneet reipasta vauhtia painoaa ja eiköhän ensimmäiset ole kohta jo tuplanneet syntymäpainonsa.Nimiä olen kovasti miettinyt pennuille - sekä virallisia että lemppareita. Muutamalle on jo jonkinlaiset nimet annettu, mutta osaa ei oikein osaa nimetä ollenkaan. Eikähän viimeistään viikonloppuna saada kaikille julkaisukelpoiset nimet.

1953326.jpg
Ja ruoan jälkeen on hyvä lepäillä...