Tänään on sitten 8 viikkoa täynnä - ja rouva on valtava! Tessa itse on iloinen, tyytyväinen ja innokas - mua alkaa hirvittää tuo aina vaan paisuva vatsa! Kyllähän ultra lupaili isompaa pentuetta kuin viimeksi, mutta jännityksellä odottelen, mitä sieltä tosissaan tulla tupsahtaakaan. Keskiviikkona tulee 58 vuorokautta täyteen ja sen jälkeen pennut voivatkin putkahtaa maailmaan hetkenä minä hyvänsä.

1928656.jpg
Sunnuntai-iltana 21.9.08

Pentujen liikkeet ovat olleet tunnettavissa viime viikon alusta lähtien. Ensin vain pieninä muljahduksia, jotka optimistisesti voi tulkita liikkeiksi. Sitten loppuviikkoa kohti liikkeet alkoivat olla selvempiä ja nyt liikkeet näkee jo ihan katselemalla, kun rouva makailee lattialla. Meno on ollut rauhallisempaa kuin viime pentueella, tosin tilaakin taitaa olla vähemmän.

1928748.jpg

Tänään kasattiin pentulaatikko vihdoin ja viimein. Yöt ollaan kuitenkin nukuttu rauhallisesti ja hyvin vielä - ja hyvä niin. Viimeksi yöllinen petailu aloitettiin useampi yö ennen synnytystä. Lämpöjä on mittailtu viime viikon ajan ja aika lailla vakiot nuo näyttävät olevan. Aamulämpö keikkuu 37,3 paikkeilla ja iltapäivällä/illalla sitten lähempänä 38. Tänä aamuna oltiin jo alemmissa lukemissa, joten alaspäin nuo lämmöt ovat jo menossa. Tosin niistä viime kertaisista 36,4 lukemista ollaan vielä kaukana.

1928741.jpg

Nyt vain odotellaan ja jännitetään, milloin pentuset päättävät tulla maailmaan. Jännäyksen kohteena on myös määrä ja sukupuolijakauma - vaikka masu näyttääkin valtavalta, toiveissa on silti maltillinen määrä pentuja ja tasainen jakauma. Eräs ystävä jo kyseli, olenko jo avannut vedonlyönnin määrästä. Veikkauksia on tullut jo useita ja voihan niitä tuonne kommentteihin jokainen laitella, jos haluaa arvailla. =)